شاهین طبری از بیست سال بیپروایی در کسب و کار میگوید

همه چیز از سال 77 شروع شد!
همان سالها که نسخه های گرافیکی و جدید ویندوز، دنیا را دگرگون کرد و ما را از دست صفحات سیاه و تاریک DOS نجات داد.
و همان سالها که هنوز طعم "آسایش" و "سلب آسایش" اینترنت همگانی را نچشیده بودیم...
یک فنجان چای با شاهین طبری
این داستان را باید از کمی قبلتر آغاز کرد. از زمانی که دوست نزدیک و صمیمی او، همان که با رتبه هفت کنکور در رشته برق تحصیل میکرد، شور فلسفه به جانش افتاد. شاهین طبری جوان به جای او درسها را میخواند و تکالیف را مینوشت تا او را به عشقش برساند.
آشنایی با دنیای برق و الکترونیک، انگیزهای شد تا او برای تکمیل دانستههایش رشته مکانیک را در دانشگاه انتخاب کند.
در میانه همین راه بود که شاهین طبری به همراه سه دوست دیگر پایههای کسب و کاری را بنا نهاد.
این چهار دوست ناهمگون، با چهار دیدگاه مختلف به مسائل، کسب و کار خود را چارگون نامیدند.
شاهین طبری از فروش اولین محصول خود میگوید
درباره شرکت نرم افزاری و اتوماسیون اداری وب و موبایل چارگون
مجموعهای که کار خود را با یک دفتر کوچک، یک محصول و چند کارمند آغاز کرده بود، اکنون در بیستمین سال تاسیسش رتبه یک انفورماتیک کشور را به خود اختصاص داده است. در حال حاضر نزدیک به 400 نیروی متخصص در همکاری با چارگون محصولات متنوعی را تولید میکنند که در بیش از 1400 سازمان در سراسر کشور مورد استفاده قرار گرفته اند.

یک محصول تحت وب در روزگاری که هنوز وب معنا نداشت
"تحت وب خوبه ها! ولی چرا ویندوزی درستش نکردید؟!"
همواره در دنیای حرفه ای افرادی جریان ساز و افرادی دنباله رو جریانند. شاهین طبری از اقیانوس آبیی میگوید که نه تنها ماهیگیر که ماهی هم نداشت!
سیستم اتوماسیون اداری وب آنها ، متفاوت از تمام سیستمهای آن زمان، در هر پرزنت با این سوال مواجه میشد که "چرا تحت وب؟!"
اولین سازمان بزرگی که به محصول نرم افزاری چارگون اعتماد کرد آب نیرو بود. مدیران سازمان آب نیرو از محصول کامل، پیشرو و زیبای آن ها استقبال کردند. همه چیز به خوبی پیش میرفت تا روزی که مدیران آب نیرو با دیدن دفتر کوچک و تعداد کم کارمندان ترجیح دادند پروژه را به شرکت رقیب بسپارند.
شاهین طبری از پشتکار و پیگیری خود در تحقق اهداف میگوید: " هر جور شده بود، خواستم که یه جلسه دیگه داشته باشیم! اونقدر از توان تیم و محصولی که ساخته بودیم مطمئن بودم که پیشنهاد دادم سه ماه مجانی سیستم رو براشون راه اندازی کنیم! اگه راضی نبودن بدون دریافت هیچ هزینهای ما میریم..."
و این نقطه ی آغاز همکاری بلند مدت آنها با آب نیرو و بیشمار سازمان بزرگ دیگر شد.
"در بازاریابی B2B یک سیاست فروش و مارکتینگ، ارائه خدمات خوب به مشتریان است. یک مشتری راضی تعداد فراوانی مشتری جدید با خود به همراه می آورد" شاهین طبری با تاکید بر این نکته از سیاستهای مارکتینگ خود میگوید. او بر این باور است که اگر مشتری و نیازهایش را بشناسی، تله مارکتینگ میتواند یکی از موثرترین شیوه های بازاریابی باشد. "امکان ندارد که مسائل هر روزه و مشکلات یک مدیر مالی را بدانی، محصولت پاسخگوی این نیازها باشد، فرد مناسبی را برای تماس انتخاب کنی و این مکالمه به یک قرار جلسه ختم نشود!"
راهکار تحت وب این گروه سال 91، با این ایده که "مدیران هیچ وقت پشت میز خود نمینشینند"، پا به دنیای موبایل گذاشت!
و باز چالشی جدید آغاز شد که: "آخه چرا موبایل؟!!"
حدود ده سال از اولین روزی که مهندس فرزاد رحمانی همکاری با چارگون را آغاز کرد میگذرد. تنها کمی بعد از شروع این همکاری بود که شاهین طبری تصمیم گرفت مدیریت اجرایی مجموعه را به دست ایشان بسپارد. " علاقه اصلی من ایجاد کردنه! مهندس رحمانی خیلی بهتر از من میتونستن مجموعه رو توسعه بدن و 400 نیروی مشغول به کار رو مدیریت کنن"
این تصمیم آغاز جریانهای بزرگی در زندگی حرفهای ایشان بود. شاهین طبریِ علاقه مند به خلق و ایجاد، پس از آن جریانهایی را خلق کرد که بر زندگی افراد بسیاری تاثیر گذاشت...

کمپین یازده ایران، جریانی برای دیدن آنها که ندیدیمشان
میدانید در دنیا چه تعداد توانیاب داریم؟
تعداد توانیابان در ایران چقدر است؟
طبق آمار جهانی از هفت میلیارد جمعیت دنیا، نزدیک به یک میلیارد نفر، به نحوی دچار یکی از انواع معلولیت است. این آمار در ایران، یازده درصد است.
از هر 100 ایرانی 11 نفر!
وحید رجب لو، بنیانگذار استارت آپ "همیار مهر" مهمان ویژه این برنامه، در بخشی از صحبتهایش به تجربیاتی عجیبی و ناخوشایندی که به عنوان یک توانیاب در جامعه با آن مواجه است اشاره میکند.
او که یکی از نخبگان حوزه نرم افزاری است، مدیر و بنیانگذار یک استارت آپ است و جایگاه ویژه ای در دنیای حرفه ای دارد، در هر مواجهه اجتماعی برخوردهای ناخوشایندی را تجربه میکند.
در ادامه صحبتهای وحید رجب لو، شاهین طبری با اشاره به اینکه "بیش از زیرساختهای شهری، این ذهنهای ما است که نیاز به متناسب سازی دارد" از کمپین یازده ایران میگوید. هدف اصلی این کمپین را میتوان ایجاد فضای مناسب برای افراد توانیاب عنوان کرد. مناسب سازی شهری، اجتماعی، کاری و عاطفی از رویکردهای اصلی این کمپین است و هر ایرانی با عضویت داوطلبانه، سهمی در این جریان خواهد داشت.
از نسخه الکترونیک تا اپلیکیشنی ویژه زنان باردار
دنیای ایده پردازیهای شاهین طبری انگار انتهایی ندارد. ذهن خلاق او مدام به دنبال پاسخ به نیازهایی است که شناخته نشدهاند.
نرم افزار نسخه الکترونیک یکی دیگر از نوآوریهای او است. سیستمی که بیمار، پزشک و داروخانهها را به هم مرتبط کرده، اطلاعات را ثبت و بایگانی میکند. به این ترتیب در هر مراجعه به پزشک، تاریخچه درمانی بیمار، داروهایی که دریافت کرده و روند بهبود قابل مشاهده و پیگیری است.
نوآوری دیگر شاهین طبری و گروهش پایه ریزی سیستمی است که به مادران در طول دوران بارداری کمک میکند. این برنامه در کنار پزشک خانواده و ماما، در آگاه سازی مادران نقشی موثر دارد.

شاهین طبری متولد مرداد سال 1353، امسال جشن تولد 45 سالگی خود را کنار اعضای باشگاه کسب و کار ماهان جشن گرفت. او شمع تولدش را با این آرزو خاموش کرد که همه آنها که این سه شنبه مشتاقانه پای صحبتهای او نشستند، روزی جریانهایی خلق کنند ماندگار و کسب و کارهایی ایجاد کنند پر رونق!
|
Mahan
1/25/2021شاهین طبری