بررسی نقش شتاب دهنده ها و مدارس کسب و کار در موفقیت، ماندگاری و رونق استارتاپ ها
اولین نمایشگاه و همایش شتاب دهنده های آزاد
اولین نمایشگاه و همایش شتابدهنده های آزاد با حضور مدرسه عالی کسب و کار ماهان در محل نمایشگاه دائمی اقتصاد دانش بنیان سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.
این نمایشگاه که با هدف رونق دهی به بازار کسب و کارهای استارتاپی کشور آغاز به کار کرده است میزبان 20 شتابدهنده برتر کشور بود.
در شرایط کنونی اقتصاد کشور، که حیات تمامی کسب و کارها را تحت تاثیر گذاشته است، کسب و کارهای نوپا بیش از پیش و بیش از سایرین به ابزارهایی برای توانمند شدن نیاز دارند. شتابدهنده ها، مراکز رشد و آموزش از جمله یاری رسانانی هستند که میتوانند به تداوم حیات استارت آپ ها کمک کنند.
به همین بهانه و در پاسخ به دغدغه موجود، مهندس حسینی راد، مدیر توسعه بازار مدرسه عالی کسب و کار ماهان در گفتگویی خبری به بررسی نقش شتاب دهنده ها و مدارس کسب و کار در موفقیت استارت آپ ها پرداخته است.
از مرحله شکل گیری و خلق ایده تا به بار نشستن محصول نهایی، استارتاپها با چالشهای مختلفی مواجهند که از مهم ترین آن ها میتوان اشاره کرد به: "عدم شناخت بازار، عدم بررسی نیاز بازار، اشتباه در تعریف و یا تولید محصول، مشکلات مالی، چالش های تیم سازی، نداشتن تجربه و دانش کافی و عدم آشنایی با اکوسیستم استارتاپی"
|
از هر 10 استارتاپ، تنها 1 استارتاپ طعم موفقیت را میچشد!
مطابق با گزارش اخیر Small Biz Trends متاسفانه 90% استارت آپ هایی که در سراسر دنیا شکل میگیرند، بنا به دلایل مختلف با شکست روبرو میشوند. اما این دلایل کدامند؟ و چگونه میتوان مانع از آن ها شد؟ برای بیرون آمدن از اکثریت شکست خورده و ورود به جمع استارتاپ های موفق، فقط سخت کوشی کافی نیست. باید هوشمندانه به ابزارهای موفقیت مجهز شد و از تجربیات این بازار درس گرفت.

حمایتها فقط مسائل مالی نیست. اگر مشکلات و چالشهایی که استارتاپها با آن دست به گریبانند را بررسی کنیم میبینیم که تنها بخشی از آن مربوط به مسائل مالی و سرمایه گذاری است.
از این رو علاوه بر کمک های مالی، شتابدهنده ها یا همان accelerator ها باید در انتقال دانش، تجربه، ایجاد نگرش صحیح و به وجود آوردن فضایی برای رشد و توسعه استارتاپها موثر واقع شوند.
|
مفهوم استارتاپ (Startup)، مفهومی نوین در دنیای کسب و کار است. این مفهومِ تازه، ادبیات مختص به خود را دارد. برای حضور در اکوسیستم استارتاپی باید به ابزارهای آن مجهز بود. اگرچه گزارشها حاکی از آن است که 90% کسب و کارهای نوپا یا به بیانی Startup با شکست مواجه میشوند، اما نرخ شکست را در سالهای اخیر که بررسی میکنیم، میبینیم که روندی کاهشی را دنبال میکند.
کاهش نرخ شکست، نوید دهنده این حقیقت است که فعالان این حوزه، آسیب های پیش رو را شناخته اند و در مسیر پیشگیری و رفع آن قدم برداشته اند.

ماهان به عنوان اولین مدرسه کسب و کار در ایران و از قدیمی ترین فعالان حوزه آموزش های مدیریتی و کسب و کار، با رصد کردن نیازهای مدیران در بازار کشور، چند سالی است همراه با ترند دنیا، پا به عرصه استارتاپی گذاشته است.
این مرکز آموزشی و بیزینسی، با شناسایی نقاط ضعف و قوت فضای استارتاپی، آموزشهایی را برای فعالان این حوزه فراهم کرده است تا به آن ها در مسیر به ثمر رساندن اهدافشان کمک کند.
|
دوره های استارتاپ ماهان ویژه مدیران کسب و کارهای نوپا طراحی شده است. حضور در این دوره ها، کمک میکند تا مدیران، دانش و مهارت های لازم برای موفقیت در اکوسیستم مورد بحث را کسب کنند، در تعامل با سایر فعالان این حوزه، هم افزایی داشته باشند و با کمک منتورها و اساتیدی که صاحبان استارتاپهای بزرگ کشور هستند برند خود را خلق و به ثمر برسانند.
دنیای امروز، دنیای کسب و کارهای استارتاپی است. اگر وارد این دنیا شده اید و به دنبال کسب مهارت، تجربه و ابزارهایی برای مقابله با چالش های خود هستید، نگاهی به محتوای دوره های استارتاپ ماهان بیندازید.
ماهان در اولین نمایشگاه و همایش شتاب دهنده های آزاد

|
Mahan
2/28/2021ماهان در اولین نمایشگاه و همایش شتاب دهنده های آزاد