استارتاپ گرایند هفتم با حضور همبنیانگذار «پی پینگ» برگزار شد
محمدمهدی باریده همبنیانگذار و مدیر "پی پینگ"

برنامه جدید استارتاپ گرایند این بار میزبان هم بنیانگذار استارتاپ پی پینگ بود؛ استارتاپی که از سال 1394 در حوزه فینتک کشور شروع به فعالیت کرده و خدمات خود را در زمینه دریافت و پرداخت پول به مشتریان و کسبوکارها ارائه میدهد. این برنامه در روز دوشنبه 29 اردیبهشت و با اجرای دکتر امید هاشمی از صاحب نظران حوزه استارتاپ و کوردینیتور دورههای استارتاپی ماهان برگزار شد. چکیدهای از مباحث مطرح شده در برنامه استارتاپ گرایند مدرسه عالی کسبوکار ماهان در ادامه ارائه شده است.
هفتمین برنامه استارتاپ گرایند طبق روال برنامههای قبلی با معرفی مهمان آغاز شد؛ محمدمهدی باریده هم بنیانگذار استارتاپ پی پینگ (Payping) با اشاره مختصری به سوابق تحصیلی و کاری خود؛ مسیری که منتهی به راهاندازی این کسبوکار شد را تشریح کرد. او که دانشآموخته دانشگاه علم و صنعت و دانشگاه خواجهنصیرالدین طوسی است؛ سختکوشی، ارتباطات بالا و شبکهسازی را از جمله نقاط قوت خود در مسیر موفقیتش برمیشمارد.
استارتاپ پی پینگ چگونه خلق شد؟
شرکت مانا تدبیر آواتک با نام تجاری «پی پینگ» فعال در حوزه فین تک با شعار «راهکار جامع پرداخت کسبوکارها» از سال 94 فعالیتش را آغاز کرده و با هدف ارائه سادهترین راهکارهای انتقال وجه آنلاین به فعالیت پرداخته است. آقای باریده در پاسخ به سوال آقای دکتر هاشمی در ارتباط با چگونگی شکلگیری پی پینگ میگوید: «تیم ما توانست طی 10 روز ایده کلی استارتاپ را پیادهسازی کند و طی 14 روز بیش از 700 کاربر را جذب و حدود 350 تراکنش انجام دهد». روال کار در پی پینگ نیز بدینصورت است که افراد برای پرداختهایی که دارند به جای شماره کارت از آی دی که پی پینگ بهصورت اختصاصی در اختیار آنها قرار میدهد استفاده میکنند.
آقای باریده رمز موفقیت ارائه MVP یا حداقل محصول قابلپذیرش در چنین مدت زمانی را تحقیقات بازار، ارائه راهکار مناسب برای نیاز مشتری(در نمونه استارتاپ پی پینگ این راهکار به معنای تلفیق سرویس شبکه پرداخت و شبکه شتاب بود)، خلق ارزش، روابط عمومی و ارتباطات میداند. باریده در ادامه خاطرنشان کرد که پی پینگ در ابتدا تمرکز خود را بر روی مشتریان فردی گذاشته بود اما حال بیشتر به کسب و کارها و شرکتهای متوسط و بزرگ خدمات ارائه میدهد. ایشان توسعه کسبوکار و تمرکز بیشتر بر بازار محصولات ارائه شده در پی پینگ را از مهمترین برنامههای پیش رو میداند. آقای باریده در پایان بر این نکته تأکید کرد که فضای کسبوکار کشور، فضایی مطلوب برای رشد استارتاپها و کسبوکارها محسوب میشود چراکه جامعه امروز جامعهای است که تکنولوژیهای روز را میپذیرد و از آنها بهخوبی بهره میگیرد.
برنامههای باشگاه کسبوکار ماهان
باشگاه کسبوکار ماهان با هدف «خلق جامعهای الهامبخش از دانشجویان و فارغالتحصیلان ماهان» اقدام به برگزاری برنامههای مختلفی میکند که هر کدام هدف خاصی را دنبال میکند. استارتاپ گرایند یکی از این برنامهها است که با دعوت از استارتاپها، تلاش میکند تا جامعه استارتاپی، تجارب خود را از موفقیتها و چالشهایی که پشت سر گذاشتهاند با دیگران به اشتراک بگذارند. علاقهمندان به برنامههای باشگاه کسبوکار ماهان و کسانی که تمایل دارند در این برنامهها شرکت کنند میتوانند با مراجعه به این لینک از آخرین اخبار مطالب مرتبط با این برنامهها مطلع شوند.
Mahan
3/9/2021استارتاپ گرایند هفتم با حضور هم بنیانگذار «پی پینگ» برگزار شد